top of page
/Back to
Body 09 Cancer.jpg

Grenzen verleggen met Artificiele Intelligentie

block bleu.jpg
calendar icon.png

22 May 2019

Start

19:30

End

21:00 (more or less) 

Location icon.png

Via Via Mechelen

Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen

Stairs, no wheelchair access.

3€

LANGUAGE |

2000px-Statenvlag.svg.png

PRICE |

promethera.jpg
promethera.jpg
promethera.jpg
promethera.jpg
promethera.jpg
promethera.jpg

Het begrip artificiële intelligentie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat we niet eindigen met slimme systemen die er alles aan doen om hun scheppers te overleven? Onze twee sprekers van deze avond geven je een inzicht in de mogelijkheden van AI en hoe we kunnen begrijpen wat AI binnenin juist doet en beslist. Welke uitdagingen en welke opportuniteiten bieden zich aan? Kom het op deze avond te weten!

Interpreteerbare artificiële intelligentie

Bram Steenwinckel

Doctoraatsstudent

UGent

Zelflerende systemen zijn overal vandaag de dag. Ze gebruiken vaak grote hoeveelheden data om tot een juiste beslissing te komen en ze helpen ons zo onze industrieën verder te automatiseren. Maar hoe weten we nu net wanneer zo'n lerend systeem fout is? Of hoe kunnen meer inzichten krijgen over de genomen beslissingen?

collaboration_whiteArtboard 1_edited_edited_edited.jpg

Gaan robots de wereld overnemen? Moeten we bang zijn voor robots? Wanneer worden zelfrijdende auto's op grote schaal gebruikt?

Ilse Bracke

Research Valorization Director

IDLab - UAntwerpen - Imec

Artificiële Intelligentie evolueert razendsnel. En dat roept vragen op. Voor welke trends moeten we oog hebben anno 2019? Hoe maken we de vertaalslag naar deze nieuwe, technologische en data gedreven wereld? En welk futuristisch toekomstscenario wordt straks misschien realiteit?

collaboration_whiteArtboard 1_edited_edited_edited.jpg

collaboration_whiteArtboard 1_edited_edited_edited.jpg
bottom of page